Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2026-06-06 22:38:57

El-Şara, Ticaret ve Sanayi Odaları heyeti ile görüştü

Suriye Arap Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre; Cumhurbaşkanı Ahmed el-Şaraa, bugün Şam'daki Halk Sarayı'nda önemli bir ekonomi heyetiyle bir araya geldi. Kabulde Şam ve Şam Kırsal Sanayi Odaları ile Şam ve Şam Kırsal Ticaret Odalarını temsil eden iş insanları yer aldı.

Ekonomi ve Sanayi Bakanı ile Şam ve Şam Kırsal Valilerinin de hazır bulunduğu üst düzey görüşmede, ülkedeki kamu ve özel sektörler arasındaki iş birliğini ve ortaklığı güçlendirme adımları masaya yatırıldı. Ayrıca ekonomik toparlanma sürecinin desteklenmesi, yerel sanayi ile ticaret kollarının karşılaştığı mevcut zorlukların çözüme kavuşturulması konuları ele alındı.

Görüşmenin temel amacının; ulusal ekonominin gelişimine katkıda bulunmak, ülkedeki yeni yatırım fırsatlarını artırmak ve sürdürülebilir ekonomik büyümeyi teşvik etmek olduğu belirtildi.

  Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2026 AZBR Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.