Reklam
Tarih : 2026-07-21 19:10:46

Suriye Cumhurbaşkanı Şara, Bahreyn İçişleri Bakanı Al Khalifa'yı Şam'da kabul etti

Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed eş-Şara, Bahreyn Krallığı İçişleri Bakanı Birinci Tuğgeneral Şeyh Raşid bin Abdullah Al Khalifa ve beraberindeki heyeti Şam'daki Halk Sarayı'nda kabul etti.

Suriye Cumhurbaşkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre görüşmeye, Suriye İçişleri Bakanı Enes Hatab, Acil Durumlar ve Afet Yönetimi Bakanı Raid es-Salih ile ilgili yetkililer de katıldı.

Görüşmede, Suriye ile Bahreyn arasındaki ikili ilişkilerin geliştirilmesi, güvenlik alanında iş birliği ve koordinasyonun artırılması ele alındı. Taraflar, uzmanlık ve tecrübe paylaşımı yoluyla güvenlik ve istikrarın güçlendirilmesine yönelik iş birliği imkanlarını değerlendirdi.

Toplantıda ayrıca Arap ülkeleri arasındaki ortak iş birliği sürecinin desteklenmesi ve bölgesel koordinasyonun güçlendirilmesine ilişkin konular da gündeme geldi. 

  Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2026 AZBR Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.