Bakan Tekin, şehit öğretmen Necmettin Yılmaz’ın şehadetinin 8. yılı dolayısıyla sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Öğretmenimiz Necmettin Yılmaz, tertemiz yüreğiyle vatana ve millete hizmet etmek için çıktığı yolun sonunda, geride öğrencilerinin özlemi, ailesinin duası ve milletimizin kalbinde inançlı bir iz bıraktı” ifadesine yer verdi.
Tekin, “Başta Necmettin Yılmaz olmak üzere, görevlerini büyük bir özveriyle yerine getirirken hayatını kaybeden tüm şehit öğretmenlerimizi rahmet ve hürmetle anıyoruz. Ruhun şad, adın baki olsun Necmettin Öğretmen!” dedi.
Millî Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlanan mesajda, ise Necmettin Yılmaz’ın aziz hatırasının, hayallerinin izinden yürüyen milyonlarca öğrencinin kalbinde, binlerce öğretmenin idealinde yaşamaya devam ettiği belirtildi.
Hibya Haber Ajansı
© Copyright 2025 AZBR Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.